Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γουόκερ βρέθηκε μια ανάσα απ’ τη Μπάγερν για να ξεφύγει απ’ το σκάνδαλο για τη «διπλή» ζωή του

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι συμφώνησε σε ένα deal ύψους 15 εκατ. λιρών με τη Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι, επειδή γνώριζε ότι θα ξεσπούσε το σκάνδαλο με την παράνομη σχέη του με την Λόριν Γκούντμαν.

Ο Κάιλ Γουόκερ παραδέχτηκε ότι παραλίγο να μετακομίσει στην Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι για να «ξεφύγει» από τα προβλήματα στην προσωπική του ζωή. Ο μπακ της Σίτι είπε ότι συμφώνησε προφορικά με την ομάδα της Bundesliga τον Ιούλιο, επειδή γνώριζε ότι ήταν πιθανό να εμφανιστούν λεπτομέρειες της σχέσης του που θα έκαναν τη ζωή του στην Αγγλία δύσκολη.

Ο Γουόκερ είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του, Άνι Κίλνερ, αλλά πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι είχε παιδί και με μια άλλη γυναίκα, με αποτέλεσμα να καταστραφεί η 14χρονη σχέση του. «Προσπάθησα να ξεφύγω», είπε στη Sun, σχετικά με τη μετακόμισή μου στη Μπάγερν. «Ήθελα να φύγω από τη Σίτι; Όχι, φυσικά δεν το έκανα. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Αλλά ήταν μια ευκαιρία να ξεφύγω από την Αγγλία. Ήξερα ότι το ρολόι χτυπούσε. Έφτασα πολύ κοντά στη μετακόμιση. Κάναμε συζητήσεις. Πήγαινα σε ένα μεγάλο κλαμπ, ένα τεράστιο κλαμπ. Αλλά τελικά δεν μπόρεσα να πάω», ανέφερε.

«Αν ήμουν στη Γερμανία και ξεπσούσε αυτό, η Άνι θα έφευγε και θα ήμουν τώρα μόνος μου στη Γερμανία. Τα παιδιά μου δεν θα ήταν κοντά, δεν θα μπορούσα να τα δω. Υπάρχει πόνος και συγκίνηση αυτή τη στιγμή, αλλά μπορώ να πάω στο σπίτι, να πάω τα παιδιά στο σχολείο και το παλικάρι μου στο ποδόσφαιρο», πρόσθεσε.

Ο Γουόκερ ανακάλυψε ότι περίμενε ένα δεύτερο παιδί με τη Λορίν Γκούντμαν —με την οποία απέκτησε έναν γιο το 2020 μετά από έναν σύντομο χωρισμό από την Κίλνερ— στα τέλη του 2022. Η Γκούντμαν γέννησε μια κόρη τον περασμένο Ιούλιο. Ο Γουόκερ είπε ότι το ποδόσφαιρο ήταν η απελευθέρωσή του από τα προβλήματα εκτός γηπέδου. «Όταν αντιμετώπιζα όλα αυτά, μπορούσα ακόμα να παίξω ποδόσφαιρο», είπε. «Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου και οι φίλοι μου με έχουν ρωτήσει “Πώς;” «Αλλά ήταν η απελευθέρωσή μου. Ήταν 90 λεπτά, 100 λεπτά, όπου δεν χρειάστηκε να κοιτάξω αυτό το τηλέφωνο ή να ακούσω τις απαιτήσεις ενός συγκεκριμένου ατόμου», είπε.

 

To Top