Μάντσεστερ Σίτι: Σε… αναμονή για νέο συμβόλαιο ο Κουν Αγουέρο

Το συμβόλαιο του Κουν Αγουέρο ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο, αλλά ο ίδιος δεν σκέφτεται την αποχώρηση από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Μπορεί να απομένει ακόμη ένας χρόνος στο συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Κουν Αγουέρο άρχισε όμως από τώρα να απαντάει σε ερωτήσεις αναφορικά με το μέλλον του. Ο αρχηγός των “πολιτών” μίλησε στο “El Chiringuito” για όσα σκέφτεται, αλλά κι αυτό που αποτελεί τον μεγαλύτερο στόχο της καριέρας του, όσο βρίσκεται στη Μάντσεστερ Σίτι: την κατάκτηση του Champions League.

Κάτι που βέβαια αφορά στη φετινή σεζόν (εφόσον ολοκληρωθεί), δεδομένου ότι ο αγγλικός σύλλογος έχει τιμωρηθεί από την UEFA με δύο χρόνια αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Όπως και να έχει, ο Κουν Αγουέρο ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται τη ζωή μακριά από το Μάντσεστερ, δίχως όμως να δείχνει αρνητικός το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ισπανία μετά από δέκα χρόνια (σ.σ.: το 2011 μεταγράφηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης στη Μάντσεστερ Σίτι).

“Είναι δύσκολο. Δεν σκέφτομαι τι πρόκειται να συμβεί. Ξέρω πως κάθε μέρα που περνάει, είμαι πιο κοντά στην ολοκλήρωση του συμβολαίου μου. Πιθανότατα να γίνουν κάποιες προσφορές το επόμενο διάστημα, αλλά θα δούμε. Προς το παρόν, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κατακτήσω το Champions League με την Μάντσεστερ Σίτι. Αυτό θα ήταν ένα σπουδαίο επίτευγμα για τον σύλλογο κι εμένα προσωπικά. Δεν έχω σκεφτεί όμως τι θα κάνω το καλοκαίρι του 2021. Ειδικά με βάση τα τωρινά δεδομένα, δεν είναι εύκολο να κοιτάξεις τόσο μακριά. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να επιστρέψω στην Ισπανία, ή να πάω σε άλλη χώρα. Δεν ξέρω τι θα κάνω. Σήμερα, νιώθω καλά και άνετα στο Μάντσεστερ. Θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον σύλλογο” δήλωσε χαρακτηριστικά ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος έχει σημειώσει 180 γκολ σε 261 συμμετοχές με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας.

To Top