Μάρεϊ, Νιγηρία και Ρόζενμποργκ!

Επιλογές από τένις, προολυμπιακό μπάσκετ, αλλά και πρωτάθλημα Νορβηγίας περιλαμβάνουν οι σημερινές προτάσεις του Betarades.com, που υπόσχονται κέρδη!

Στο Γουίμπλεντον, η αυλαία του φημισμένου τουρνουά τένις πέφτει με τον τελικό των ανδρών, που έχει Βρετανό φιναλίστ για πρώτη φορά μετά από 74 χρόνια! Ο Άντι Μάρεϊ μπορεί μάλιστα να κάνει την έκπληξη και να κατακτήσει τον πολυπόθητο τίτλο, απέναντι στον έμπειρο Ρότζερ Φέντερερ (ενδεικτική απόδοση 2,78).

Διαβάστε την ανάλυση του μεγάλου τελικού Μάρεϊ – Φέντερερ!

Στο ποδόσφαιρο, η κύρια πρόταση της ημέρας προέρχεται από το νορβηγικό πρωτάθλημα και είναι ο «άσος» της Ρόζενμποργκ στην σύγκρουση με τη Μόλντε (ενδεικτική απόδοση 2,10).

Δείτε τις αναλύσεις όλων των αγώνων της Α’ Νορβηγίας!

Όσοι αναζητούν εκπλήξεις, μπορούν να τις βρουν στη Β’ κατηγορία Νορβηγίας: Το «Χ2» στο Μπόντο Γκλιμτ – Ράνχαϊμ έχει απόδοση 2,30 και το «1Χ» στο Χοντ – Σταρτ δίνει 2,05.

Τέλος στο προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ, όπου χθες είχαμε «ένα στα δύο», η αυλαία πέφτει με το παιχνίδι για την προνομιούχο 3η θέση, ανάμεσα σε Νιγηρία και Δομινικανή Δημοκρατία. Το Betarades.com προτείνει ποντάρισμα υπέρ της Νιγηρίας, η οποία άλλωστε προσφέρεται με πλεονέκτημα +4,5 πόντους (ενδεικτική απόδοση 1,88).

Καλή επιτυχία και καλά κέρδη σε όλους!

To Top