ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μάριος Σιαμπάνης… 10 μήνες μετά

Ο Μάριος Σιαμπάνης στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου του Άρη κόντρα στον Λεβαδειακό, αγωνίστηκε βασικός επιστρέφοντας κάτω από τα δοκάρια των κιτρινόμαυρων μετά από σχεδόν 10 μήνες. 

Τελευταία φορά που ο Έλληνας πορτιέρο πήρε φανέλα βασικού ήταν την περσινή σεζόν και συγκεκριμένα στις 14 Φεβρουαρίου 2022, σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Σιαμπάνης δούλεψε σκληρά και περίμενε την ευκαιρία του και αυτή ήρθε χθες με τον ίδιο μάλιστα να μιλάει εκτενώς γι αυτό, στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης:

“Θα ήθελα να δείξω σε όλο τον σύλλογο του Άρη ότι δουλεύω σκληρά κάθε μέρα. Αν χρειαστεί και διπλές και τριπλές, με θεραπείες για να είμαι 100% έτοιμος για κάθε παιχνίδι. Έχω κοντά μου ανθρώπους που με βάζουν στον στόχο μου και τους ευχαριστώ πολύ γι’αυτό. Παίζουν σημαντικό ρόλο, η οικογένεια μου, η γυναίκα μου, η κόρη μου.

Κρατάω ψηλά το κεφάλι, είμαι συγκεντρωμένος. Όλοι θέλουν να παίξουν αλλά δυστυχώς παίζουν μόνοι οι 11. Μου δόθηκε η ευκαιρία, προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Δεν είμαι ευχαριστημένος επειδή δέχθηκα γκολ αλλά η ομάδα κέρδισε και αυτό είναι το σημαντικό.”

To Top