Μάρκοβιτς: “Παίζουμε σε ένα από τα ιστορικότερα γήπεδα της Ευρώπης”

Τον σεβασμό του προς τον Άρη εξέφρασε ο Νέναντ Μάρκοβιτς, τονίζοντας πως ο ΚΑΟΔ θα αντιμετωπίσει μια ομάδα με ειδικό βάρος σε ένα από τα πιο ιστορικά γήπεδα της Ευρώπης. 

Ο Βόσνιος προπονητής των Δραμινών επεσήμανε και τις δυσκολίες που κρύβει η αυριανή αναμέτρηση στο Αλεξάνδρειο. «Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα που η φανέλα της έχει μεγάλο βάρος μέσα σε ένα από τα ιστορικότερα γήπεδα της Ευρώπης. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι. Παίζουμε πλέον χωρίς το άγχος της παραμονής και αυτό είναι καμιά φορά επικίνδυνο με την έννοια της συγκέντρωσης. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας  και αν καταφέρουμε να το πάμε στο δικό μας ρυθμό τότε θα έχουμε πιθανότητες να πετύχουμε κάτι καλό».

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης από την πλευρά του υποστήριξε: «Έχουμε ακόμη μια δύσκολη εκτός έδρας αποστολή. Σίγουρα οι νίκες που πετύχαμε μας βοήθησαν τόσο βαθμολογικά όσο και στον ψυχολογικό τομέα. Το πρωτάθλημα όμως συνεχίζεται και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι με στόχο να τελειώσουμε με όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Ο Άρης παραμένει μια μεγάλη ομάδα και το να αγωνίζεσαι μέσα στο Αλεξάνδρειο δεν είναι εύκολο για καμιά ομάδα. Ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή μας και να κερδίσουμε από αυτό ότι μας αναλογεί με βάση την εμφάνισή μας».

To Top