Μάρτινς ενόψει και Άρη: «Να συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο»

Επόμενος αντίπαλος του Άρη είναι ο Ολυμπιακός (14/06, 21.30), που κέρδισε χθες στην Τούμπα, αφήνοντας ικανοποιημένο τον Πέδρο Μάρτινς τόσο από το αποτέλεσμα όσο και από την εικόνα της ομάδας του.

«Συνεχίσαμε από εκεί που είχαμε μείνει πριν από την διακοπή για τον κορωνοϊό. Να θυμίσουμε πως αυτή η ομάδα παίζει εδώ και ένα χρόνο ποδόσφαιρο με συνεχόμενα παιχνίδια. Ξεκινήσαμε τις υποχρεώσεις μας πέρυσι τον Ιούνιο δηλαδή έχουμε συμπληρώσει ένα χρόνο και το κάνουμε με εξαιρετικό τρόπο από την πρώτη στιγμή» ανέφερε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού και πρόσθεσε για τη συνέχεια:

«Αυτό που μένει είναι να συνεχίσουμε με τον ίδιο εξαιρετικό τρόπο, να κρατήσουμε το υψηλό επίπεδο και να δείξουμε σε όλους ότι αυτή η ομάδα έχει πολλά ακόμα να προσφέρει, μπορεί να κερδίζει παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε ακόμα συνέχεια. Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα έχουμε την διοργάνωση του Κυπέλλου και φυσικά την Ευρώπη που θέλουμε και εκεί να προχωρήσουμε».

Σε ανάλογο ύφος μίλησε και ο Ματιέ Βαλμπουενά αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Παίξαμε ο καθένας για τον συμπαίκτη του και είχαμε πάρα πολύ καλή ψυχολογία. Αυτό το πνεύμα πρέπει να διατηρήσουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε ακόμα εννιά αγώνες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

To Top