Μάρτυρας στην υπόθεση C4I «χρεώνει» μίζα 15 εκατ. ευρώ στον Γιάννο Παπαντωνίου

Στην Ολομέλεια της Βουλής έφτασε η δικογραφία του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, με έναν εκ των μαρτύρων να κάνει λόγο για μίζα 15 εκ. ευρώ για το C4I.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Έντεκα δικογραφίες διαβιβάστηκαν στην Ολομέλεια της Βουλής, μεταξύ αυτών και η εκείνη που αφορά το σύστημα C4I και την εμπλοκή του άλλοτε υπουργού Άμυνας, Γιάννου Παπαντωνίου.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής, ο προεδρεύων Αντιπρόεδρος Γιώργος Λαμπρούλης ανακοίνωσε τη διαβίβαση στη Βουλή από τον Υπουργό Δικαιοσύνης, των έντεκα δικογραφιών σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος και 153 του Κανονισμού της Βουλής αλλά και τον νόμο 3126/2003 όπως ισχύει περί ποινικής ευθύνης υπουργών.

Μάρτυρας κάνει λόγο για μίζα 15 εκατ. ευρώ εν γνώσει του Κώστα Σημίτη

Μεταξύ των δικογραφιών περιλαμβάνεται και αυτή η οποία αφορά τον πρώην Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννο Παπαντωνίου σχετικά με το σύστημα ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων C4I.

Με απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων, οι δικογραφίες τέθηκαν υπ’ όψιν των Κοινοβουλευτικών Ομάδων, σε ψηφιακή μορφή, και βρίσκονται στη διάθεση όσων έχουν έννομο συμφέρον.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες σχετικά με την δικογραφία, στην υπόθεση τον εμπλέκει πρώην γενικός γραμματέας εξοπλισμών, ο οποίος αναφέρει πως εκτιμά ότι ο παράνομος χρηματισμός γινόταν μέσω των συμβάσεων αντισταθμιστικών ωφελημάτων, ότι δωροδοκήθηκε με ποσό τουλάχιστον 15 εκατ. ευρώ αλλά και πως ο Κώστας Σημίτης είχε γνώση της παράνομης συναλλαγής.

Πηγή: reader.gr

 

To Top