ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μάσεϊ: “Θα επέστρεφα στον Άρη σε ένα δευτερόλεπτο, αν…”

Ο Τζερεμάι Μάσεϊ δεν έχει ξεχάσει τον Άρη. O Aμερικανός, σε συνέντευξή του στο thehoop, αναφέρεται στις καλύτερες στιγμές στην καριέρα του που ήταν στη Θεσσαλονίκη και δηλώνει πως θα ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα.

Ο πρώην παίκτης της ελληνικής ομάδας μίλησε αρχικά για την παρουσία του στο πρωτάθλημα στο Λίβανο λέγοντας: «Είναι πολύ ανταγωνιστικό. Δεν υπάρχει το ταλέντο που βρίσκεις σε άλλες χώρες, αλλά είναι γεμάτο από αθλητές που διψούν για νίκες». Για τον προπονητή του, τον «δικό» μας Λευτέρη Σούμποτιτς είπε: «Ο κόουτς με άφησε να παίξω το μπάσκετ που ξέρω και να κάνω καλύτερους τους συμπαίκτες μου.»

Προσθέτοντας με γέλια πως: «Είναι πραγματικός θρύλος. Ακόμα όμως, πιστεύει πως μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο και προκαλεί σε αγώνα όποιον θεωρεί το αντίθετο!»

 Στην ερώτηση ποιο παιχνίδι θυμάται περισσότερο από την καριέρα του, απάντησε: «Το μυαλό μου πάει στη Θεσσαλονίκη και το πρώτο μου παιχνίδι στην Ευρωλίγκα κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική.»

Όσο για το μέλλον του; «Δεν είμαι σίγουρος αυτή τη στιγμή. Θα διαλέξω την καλύτερη επιλογή που θα έχω. Αλλά δεν θα με πείραζε να επιστρέψω στην Ευρώπη, κυρίως γιατί κάποιοι γράφουν και λένε αρνητικά πράγματα για μένα, χωρίς να έχω κάνει ούτε μία κακή σεζόν. Θέλω να αποδείξω σε όλους αυτούς πως κάνουν λάθος».

Μιλώντας για τον Άρη πρόσθεσε: «Κάθε καλοκαίρι σκέφτομαι την επιστροφή στο δεύτερο σπίτι μου. Όμως, δε μου δόθηκε η ευκαιρία να γυρίσω. Στην πραγματικότητα, ποτέ δεν ήθελα να φύγω από τον Άρη, οπότε αν μου δοθεί η ευκαιρία και η κατάσταση στην ομάδα είναι καλή, θα επέστρεφα σε ένα δευτερόλεπτο!»

Και κατέληξε για όσα έζησε στη Θεσσαλονίκη: «Δεν ήταν μόνο το ότι βγαίναμε και διασκεδάζαμε τα βράδια, αλλά το ότι είχα την υποστήριξη ενός από τα καλύτερα κοινά στον κόσμο».

Πηγή: sentragoal.gr

To Top