Μάτζικ: «Δεν είχα ρόλο στη μη κλήση του Αϊζέια στην Dream Team»

Η απουσία του Αϊζέια Τόμας από την Dream Team του 1992 αποδόθηκε στις κακές σχέσεις του με πολλούς παίκτες εκείνης της ομάδας, με πρώτους τους Μάικλ Τζόρνταν, Λάρι Μπερντ και Μάτζικ Τζόνσον. Ο τελευταίος πάντως διέψευσε πως είχε λόγο στη συγκεκριμένη απόφαση.

«Σε μια εθνική ομάδα πρέπει να είσαι με τους άλλους παίκτες για δύο μήνες και υπήρχαν 4-5 παίκτες που είχαν πρόβλημα με τον Αϊζέια. Εξαιτίας αυτών των θεμάτων δυστυχώς δεν μπορούσε να είναι μέλος της Dream Team. Αυτό δεν μειώνει την καριέρα του ή το ποιος είναι. Όμως και ο ίδιος ο Αϊζέια πρέπει να παραδεχτεί πως είχε κι αυτός το μερίδιό του σε αυτά τα προβλήματα. Εγώ δεν έπαιξα ρόλο στην απουσία του. Κανείς δεν με ρώτησε αν θα έπρεπε να είναι στην ομάδα. Το μόνο που μου ζήτησαν ο Ντέιβιντ Στερν και ο Ροντ Θορν ήταν να καλέσω τον Λάρι Μπερντ και τον Μάικλ Τζόρνταν και να τους πω ότι πρέπει να παίξουν στην Dream Team», τόνισε ο θρύλος των Λέικερς.

Αξίζει να σημειωθεί πως δημοσιογράφος που είχε γράψει ότι εννιά μέλη της Dream Team είχαν αντιρρήσεις στο να κληθεί ο Αϊζέια Τόμας στην ομάδα του 1992 ανασκεύασε και ζήτησε συγγνώμη. «Έκανα μεγάλο λάθος, δεν ήταν ούτε καν κοντά σε αυτόν τον αριθμό εκείνοι που διαφωνούσαν», έγραψε στο Twitter, με τον θρύλο των Πίστονς να απαντά «Σε ευχαριστώ», για την αποκατάσταση της αλήθειας.

 

To Top