Μάτζικ – Μπακς 107-121: Αγριεμένα «Ελάφια» με σούπερ Γιάννη!

Οι Μιλγουόκι Μπακς πραγματοποίησαν πειστική εμφάνιση απέναντι στους Μάτζικ, επικρατώντας με 121-107 και κάνοντας το 2-1 στη σειρά. Αποβλήθηκαν οι Ούλιαμς και Ένις μετά από σύρραξη, στους 35 πόντους σταμάτησε ο Αντετοκούνμπο!

Η νίκη στο Game 2 έδωσε φτερά στους Μιλγουόκι Μπακς. Στο Game 3 η εικόνα τους ήταν ακόμα καλύτερη. Τα «ελάφια» έκαναν ό,τι ήθελαν στο παρκέ και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αποδεικνύει για ακόμα ένα παιχνίδι το γιατί είναι ο MVP της Λίγκας, μετρώντας 35 πόντους, 11 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 τάπα και 12/14 σουτ εντός πεδιάς. Ο Γιάννης έβαλε στα… καλάθια τους Μάτζικ, έχοντας βοήθειες από τον Κρις Μίτλεντον με 17 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Από πλευράς Μάτζικ, ο Ντι Τζέι Όγκουστιν μέτρησε 24 πόντους, ενώ από 20 είχαν Τέρενς Ρος και Νίκολα Βούτσεβιτς, όμως η παρουσία τους δεν ήταν αρκετή για να αλλάξει την έκβαση του αγώνα.

Οι παίκτες του Μάικ Μπουντενχόλζερ πήραν από νωρίς τα ηνία του αγώνα και ουσιαστικά δυσκολίες συνάντησαν μόνο στο πρώτο δωδεκάλεπτο, όπου και βρέθηκαν να προηγούνται με 8 πόντους (23-31).

Η συνέχεια ήταν ένας μονόλογος από τα «ελάφια» του Ουισκόνσιν, με την δεύτερη περίοδο να παίζει καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Οι Μπακς ήταν επιβλητικοί και είχαν επί μέρους σκορ 39-20 στο διάστημα αυτό, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με διαφορά 27 πόντων για το 43-70.

To Top