«Μάχη γιγάντων» στο «Έτιχαντ» με το βλέμμα στην κορυφή

Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ έρχονται αντιμέτωπες στο «Έτιχαντ» για τη 13η αγωνιστική της Premier League, με τις δύο ομάδες να έχουν το βλέμμα τους στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ημέρα ντέρμπι είναι η σημερινή (25/11) στην Αγγλία αφού οι δύο κορυφαίες ομάδες των τελευταίων χρόνων, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ έρχονται αντιμέτωπες για τη 13η αγωνιστική της Premier Leauge.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν προσφέρει παιχνίδια γεμάτα συγκίνηση, ανατροπές, γκολ και εντάσεις και σήμερα αναμένεται να δώσουν ακόμα μία «παράσταση» στο «Έτιχαντ» . Στόχος και των δύο η νίκη, η οποία από τη μία θα διατηρήσει τη Σίτι στην πρώτη θέση και από την άλλη θα φέρει τους «κόκκινους» στην κορυφή της βαθμολογίας για πρώτη φορά μέσα στη χρονιά.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πριν από τον αγώνα είχε αρκετά προβλήματα, τα οποία είδε μέρα με τη μέρα να μειώνονται. Ρόδρι, Άκε και Χάαλαντ αναμένεται να επιστρέψουν στο σημερινό ντέρμπι, ωστόσο για τον Νορβηγό η συμμετοχή του δεν είναι ακόμα σίγουρη. Την ίδια ώρα εκτός είναι ακόμα ο Ντε Μπρόιν, ο Έντερσον, ο Ματέους Νούνιες και ο Ματέο Κόβασιτς, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Από την άλλη η Λίβερπουλ είδε τους απόντες της να επιστρέφουν ενόψει του αγώνα με τους «πολίτες». Παράλληλα ο Γιούργκεν Κλοπ είδε αρκετούς παίκτες του κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές ομάδες, να σκοράρουν ή να βγάζουν ασίστ και ελπίζει στην καλή τους φόρμα για να φύγει η Λίβερπουλ με το «διπλό» από το Etihad.

 

To Top