ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάχη και πίεση σε όλα τα μέτωπα μέχρι την τελική δικαίωση ! Οι ενέργειες Καρυπίδη και οι αντιδράσεις του κόσμου

Μάχη και πίεση του Άρη μέχρι την τελική δικαίωση σε όλα τα μέτωπα! Κάθε μέρα που περνάει είναι πολύτιμη σχετικά με την αποκατάσταση της αδικίας και σίγουρα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Οι αντιδράσεις του κόσμου είναι σε καθημερινή βάση. Σε όλα τα μέτωπα. Η πορεία της περασμένης Παρασκευής, οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε ΕΠΟ (Γουδή), Βουλή, αλλά και Πάτρα (γέφυρα του Ρίο), όπως και τα αλλεπάλληλα και συνεχή μηνύματα από κάθε γωνιά της επικρατείας καταγραφούν την πραγματικότητα ότι ο κόσμος είναι καζάνι που βράζει.

Την ίδια ώρα υπάρχουν αλλεπάλληλες ζυμώσεις σε διοικητικό επίπεδο για να διαγραφεί ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα των τελευταίων δεκαετιών σε βάρος μια ΠΑΕ! Όπως αναφέραμε και χθες ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι σε ανοιχτή γραμμή με την κυβέρνηση για το θέμα του -6 και το πώς θα δρομολογηθούν οι επόμενες κινήσεις για να περάσουμε από τα λόγια στις πράξεις. Το “πρεσάρισμα” είναι συνεχές, γίνονται συγκεκριμένες κινήσεις τακτικής ώστε να υπάρχει θετική κατάληξη.

Ήδη τις 48 ώρες αναμένεται να μεταφερθεί στην Θεσσαλονίκη η πολιτική σκηνή του τόπου με επικεφαλής τον πρωθυπουργό. Αυτήν την ώρα υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα γίνει το αυτονόητο και θα αποδοθεί δικαιοσύνη, χωρίς φυσικά να προκύπτει κανένας εφησυχασμός!

Η μάχη και η πίεση μέχρι την τελική δικαίωση είναι δεδομένη. Σε όλα τα μέτωπα μέχρι να αποκατασταθεί το δίκαιο.

To Top