ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μάχη και στο “γήπεδο” της ΕΕΑ, ανοιχτό το ραντεβού με Κοντονή

Ο Άρης πέτυχε την αγωνιστική του άνοδο στα γήπεδα. Για να αγωνιστεί στη Football League χωρίς εμπόδια, συστήνοντας νέα ΠΑΕ, χρειάζεται να πετύχει και εκτός, ξεπερνώντας μια σειρά από εμπόδια εκτός των τεσσάρων γραμμών… 

Ο βασικός στόχος είναι η ολοκλήρωση της εκκαθάρισης. Εφόσον δεν έχει προλάβει όμως ο Άρης και με δεδομένη τη στάση της ΕΕΑ τις προηγούμενες μέρες, χρειάζεται να παίξει “μπάλα” και στο γήπεδο αυτό.

Χθες ο Άρης Μαστρογιάννης τόνισε ότι: «Όπως υπάρχει σήμερα ο αθλητικός νόμος είχαμε το δικαίωμα να συστήσουμε την ΠΑΕ. Όταν θα το κάναμε, θα πρέπει να την γράψουμε στο ΓΕΜΗ. Εκεί υπάρχει ένα θέμα κατά πόσο μπορεί να γράψει νέα ΠΑΕ, όταν το σήμα του ποδοσφαιρικού Άρη μετέχει σε μια άλλη ΠΑΕ. Ο κ.Τριανταφυλλάκης, καθηγητής εμπορικού δικαίου, είχε πει πως μπορεί πως ο ερασιτέχνης αποποιείται από την παλιά ΠΑΕ και μπορεί να συμμετέχει στην καινούργια. Έτσι και άλλαξε η ΕΕΑ. Αυτό είναι κάτι που θα βρούμε μπροστά μας στη συνέχεια».

Με απλά λόγια αναγνωρίζει ότι υπάρχει ένα εμπόδιο που πρέπει να υπερπηδηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας, η Επιτροπή έχει βρεθεί σε «ανοιχτή» γραμμή με ανθρώπους του Αρη, επισημαίνοντας ότι πρέπει να γίνουν αρκετά βήματα, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα. Μάλιστα, τονίζεται ότι παρατηρείται θετική διάθεση προς τους «κιτρινόμαυρους», αρκεί να σημειωθεί εγρήγορση προς την κατεύθυνση της ολοκλήρωσης της εκκαθάρισης.

Τις προσεχείς μέρες, δεν πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο η ίδια η Επιτροπή να καλέσει για «εξηγήσεις» τους ανθρώπους του Αρη και από και πέρα θα εξαχθούν περισσότερα συμπεράσματα. Σύμφωνα πάντως με τον Μαστρογιάννη είναι ακόμη ανοιχτό το ραντεβού με τον Σταύρο Κοντονή. «Θα συζητήσουμε τα πάντα με τον Υπουργό. Θέλουμε να ακούσουμε τι θέλει να περάσει. Πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα θα συναντηθούμε στην Αθήνα», όπως είπε χαρακτηριστικά.

To Top