ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μάχη με τον χρόνο για την άρση του ban και την δημιουργία του ρόστερ

Πολύ καλά κάνει ο Άρης και προχωράει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και ολοκληρώνει συμφωνίες με παίκτες, αλλά προς το παρόν άρση απαγορευτικού δεν έχει γίνει. Μπορεί να μένουν λεπτομέρειες σε συγκεκριμένες (δύο) υποθέσεις, αλλά εκεί γίνεται πάντα η διαφορά.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Είναι προφανές ότι κάτι κινείται στον Άρη ως προς την στελέχωση του ρόστερ έστω κι αν σε μία βδομάδα φεύγει και ο Αύγουστος και ομάδα στο γήπεδο δεν υπάρχει.

Η άρση του απαγορευτικού μεταγραφών δεν είναι απλή υπόθεση, ούτε μπορεί να λυθεί εύκολα. Το διαπιστώνει αυτό ο Άρης, οι φίλαθλοί του και προφανώς ο ιδιοκτήτης του, που είναι σίγουρο ότι κωλυσιέργησε χαρακτηριστικά όλη τη χρονιά.

Προκύπτει πως υπάρχουν συμφωνίες διακανονισμών με όλους τους παίκτες που δεν είχαν συμφωνήσει, εκτός δύο περιπτώσεων (Τζένκινς και Κάμινγκς) που αυτή τη στιγμή είναι το πρόβλημα και υπάρχει συνεχής επαφή από τους κίτρινους ώστε να λυθεί το συντομότερο δυνατό.

Αντιλαμβάνεται ο καθένας πλέον ότι ο Άρης δίνει μάχη με τον χρόνο για να πετύχει την άρση του απαγορευτικού και παράλληλα να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ το οποίο θα πρέπει να είναι έτοιμο σε ένα μήνα για να “αντέξει” και να κερδίσει τρία τοπικά ντέρμπι σε μια βδομάδα (ΠΑΟΚ στο Παλέ, Ηρακλής στο Παλέ για το κύπελλο και Ηρακλής στο ΙΒανώφειο για το πρωτάθλημα).

Προφανώς και μια ομάδα δεν δημιουργείται για να πάρει αποτελέσματα τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο, αλλά για να έχει μια σωστή πορεία σε όλη τη σεζόν, αντιλαμβάνεται ο καθένας όμως ότι αυτά τα παιχνίδια θα καθορίσουν την ψυχολογία της ομάδας για τη συνέχεια.

To Top