Μάχη Σπαρτάκ και Ντινάμο Μόσχας για Δώνη!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, δύο ομάδες από την Μόσχα ερίζουν για την απόκτηση του Τάσου Δώνη, ο οποίος κοστολογείται με διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων ευρώ από την Στουτγκάρδη.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Όπως αναφέρουν οι Γερμανοί, παρά το αναμφισβήτητο ταλέντο του, ο Τάσος Δώνης ήταν ένα διαρκές αγκάθι για τους προηγούμενους προπονητές του στην Στουτγκάρδη (Βολφ, Κορκούτ, Βάιντσιρλ), οι οποίοι είχαν να του προσάψουν αρκετά πειθαρχικά παραπτώματα.

Ο νέος τεχνικός των Σουηβών Τίμ Βάλτερ τον απείλησε ότι θα τον αφήσει στον πάγκο, αφού λίγο μετά το φιλικό με την Βασιλεία είπε για εκείνον: «Έκανε δύο – τρεις ενέργειες, όμως το ποδόσφαιρο περιλαμβάνει κι άλλα πράγματα, όπως το να αμύνεσαι».

Ο Τάσος Δώνης φαίνεται ότι βρίσκεται εκτός πλάνων της Στουτγκάρδης που έχοντας εγκαταλείψει την Bundesliga εκποιεί τα περιουσιακά της στοιχεία.

Σύμφωνα με την Bild η Ντιναμό Μόσχας ήταν αυτή που ρώτησε πρώτη για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, όμως η Σπαρτάκ Μόσχας – πιθανή αντίπαλος του Άρη στο Γιουρόπα Λιγκ – έχει πάρει κεφάλι και έχει καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον γερμανικό σύλλογο.

Με δεδομένο ότι η ισχύς της ρήτρας αποδέσμευσης ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ έχει λήξει, η Στουτγκάρδη μπορεί να διαπραγματευτεί για όποιο ποσό θέλει, με τους Γερμανούς να αναφέρουν ότι το ποσό που ζήτησε από την Σπαρτάκ Μόσχας, έχει διψήφιο αριθμό από εκατομμύρια ευρώ!

Ο Δώνης έχει συμβόλαιο με την Στουτγκάρδη μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ενώ σε δύο χρόνια μετρά 7 γκολ σε 42 εμφανίσεις με την φανέλα της Στουτγκάρδης.

 

To Top