Μάχη στον 3ο όμιλο, σφραγίζει το εισιτήριο η Αγγλία

Τα παιχνίδια Βόρεια Ιρλανδία – Ιταλία και Ελβετία – Βουλγαρία είναι αυτά που ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα, για την τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.

Στον 3ο όμιλο Ιταλία και Ελβετία είναι ισόβαθμες στην κορυφή, με τους «ατζούρι» να υπερτερούν στην ισοβαθμία λόγω καλύτερης διαφοράς γκολ (+11 έναντι +9). Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι φιλοξενείται εκτός έδρας από την Βόρεια Ιρλανδία, ενώ την ίδια ώρα οι Ελβετοί υποδέχονται στην έδρα τους την Βουλγαρία.

Σ΄ότι έχει να κάνει με τα ματς του 6ου ομίλου Αυστρία – Μολδαβία, Ισραήλ – Νησιά Φερόε και Σκωτία – Δανία είναι αδιάφορα, καθώς οι Δανοί έχουν καταλάβει την πρώτη θέση, οι Σκωτσέζοι την δεύτερη θέση, ενώ οι Αυστριακοί θα μπουν κι αυτοί στα μπαράζ μέσω του Nations League.

Τέλος σ΄ ότι έχει να κάνει με τον 9ο όμιλο, η Αγγλία ετοιμάζεται προκειμένου να εξασφαλίσει την πρωτιά, καθώς χρειάζεται μόλις έναν βαθμό στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στο Σαν Μαρίνο. Την 2η θέση του ομίλου αναμένεται να καταλάβει η Πολωνία, η οποία παίζει εντός έδρας με την Ουγγαρία, ενώ το παιχνίδι με το οποίο κλείνει το πρόγραμμα του ομίλου είναι το Αλβανία – Ανδόρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Βόρεια Ιρλανδία-Ιταλία (21:45)

Ελβετία-Βουλγαρία (21:45)

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Αυστρία-Μολδαβία (21:45)

Ισραήλ-Νησιά Φερόε (21:45)

Σκωτία-Δανία (21:45)

9ος ΟΜΙΛΟΣ

Σαν Μαρίνο-Αγγλία (21:45)

Πολωνία-Ουγγαρία (21:45)

Αλβανία-Ανδόρα (21:45)

 

To Top