“Μάχη” του Άρη στην Αθήνα σε όλα τα μέτωπα! Το άρθρο 99, η… περίεργη στάση της ΕΠΟ και η ευθύνη των πολιτικών της Θεσσαλονίκης

Ο Άρης συνεχίζει να βαδίζει στην πιο κρίσιμη βδομάδα της ιστορίας του, παραμονές του αγώνα με τον Πλατανιά, όπου θα παίξει τα “ρέστα” του για την ίδια του την επιβίωση, για τον αν θα υπάρχει αύριο, αν θα μείνει στη ζωή.

Τα μέτωπα είναι πολλά και ανοιχτά. Αυτή τη στιγμή επικεντρώνονται σε δυο βασικούς άξονες.

1. Στο πότε θα σταματήσει να βρίσκεται ο σύλλογος στη δίνη του κυκλώνα από τη διαιτησία, από αυτούς που κινούν τα νήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αναγάγοντας το 50-50 σε… ανέκδοτο για τον Άρη.

2. Στο κατά πόσο θα είναι έτοιμος ο Άρης και με περισσότερους συμμάχους για να βγει νικητής στη “μάχη” του 99, που θα εκδικαστεί στις 24 Φεβρουαρίου.

Σε ότι αφορά το πρώτο μέτωπο και μετά από ένα μπαράζ επαφών στην Αθήνα το τελευταίο 48ωρο, διαπίστωθηκε ότι οι άνθρωποι της ΕΠΟ συνεχίζουν να τηρούν μια εξόχως περίεργη στάση. Μάλιστα, κυκλοφόρησε η πληροφορία, ότι ενώ ζητήθηκε συνάντηση για να εκφραστούν τα κιτρινόμαυρα (κι άτελειωτα… παράπονα), οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας επικαλέστηκαν γραφειοκρατικά κωλύματα…

Σε ότι αφορά το δεύτερο, οι πληροφορίες από την Αλκμήνης αναφέρουν ότι οι επαφές που έγιναν με κυβερνητικά στελέχη δίνουν μια νότα αισιοδοξίας σε ότι αφορά τη στάση της πολιτείας στην υπόθεση του 99, όπως άλλωστε είχε καταγραφεί και πριν μερικούς μήνες.

Από κει και πέρα κι ενώ έχουμε μπει για τα καλά σε προεκλογική περίοδο και οι πολιτικοί της Θεσσαλονίκης… συνηθίζουν να συνωστίζονται για μια φωτογραφία, λίγη λάμψη ή για να πάρουν και το παραμικρό όφελος των συλλόγων στο βωμό της ωμής ψηφοθηρίας, οφείλουν να αναλάβουν την ευθύνη τους απέναντι στον Άρη.

Οφείλουν να σταματήσουν οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια ή εμπόδιο προέρχεται με μοναδικό στόχο την διάλυση του συλλόγου που συμπληρώνει 100 χρόνια, να κοιτάξουν στα μάτια τον κόσμο του Άρη και να αναλάβουν τις όποιες ευθύνες του βαρύνουν. Και δεν είναι λίγες!

Για το τελευταίο σίγουρα θα επανέλθουμε…

To Top