Μέλη της Λέσχης, υπ’ αριθμόν 1914! (photostory)

Από σήμερα, όλοι οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές της ομάδας ποδοσφαίρου του Άρη, αποτελούν μέλη της Λέσχης Φίλων Άρη με συμβολικό αριθμό μητρώου 1914!

Πριν από την σημερινή προπόνηση, όλα τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος παρέλαβαν κάρτες μέλους για τους ίδιους και για τα παιδιά τους, με αριθμό που παραπέμπει στο έτος ίδρυσης του συλλόγου.

Παράλληλα, το το δ. σ. της Λέσχης μοίρασε σε όλους ενημερωτικό έντυπο και μπλουζάκια με το σλόγκαν «κι εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους»!

Η σχετική ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων Άρη, αναφέρει τα εξής:

vellidis-lesxi“Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, πριν την προγραμματισμένη προπόνηση της Πέμπτης, το ΔΣ της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ παρέδωσε στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος πολυσέλιδο έντυπο στο οποίο περιγράφονται η Ιστορία του Συλλόγου, ο ρόλος της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ και οι αγώνες του πρόσφατου παρελθόντος για την κατάκτηση και εφαρμογή του μοντέλου της συμμετοχικής διοίκηση, καθώς και η άμεση σχέση και εξάρτηση που έχουν οι οπαδοί του ΑΡΗ με την ομάδα και αντίστροφα.

Η ποδοσφαιρική ομάδα εγγράφηκε στο μητρώο μελών της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ λαμβάνοντας τον Αριθμό Μέλους 1914, ενώ δόθηκαν σε όλους τους ποδοσφαιρστές και το τεχνικό τιμ κάρτες μέλους για τους ίδιους και τα παιδιά τους (δόκιμα μέλη)  με το ονοματεπώνυμό τους και τον ΑΜΛ 1914.

Τέλος, δόθηκαν σε όλους μπλουζάκια στα οποία αναγράφονται στο πίσω μέρος τα ονόματα των μελών της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ πλαισιωμένα από τη φράση «εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους», ενώ στο μπροστινό μέρος υπάρχει το λογότυπο της Λέσχης και η φράση «κι εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους» η οποία αναφέρεται στο κάθε μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος”.

Δείτε τις φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης που ανάρτησε η Λέσχη Φίλων Άρη:
{gallery}karaoglanidis/aml1914{/gallery}

To Top