Μέλη του Α.Σ. ευχήθηκαν «καλή επιτυχία και με την… άνοδο!» στο γυναικείο βόλεϊ (photo)

Τραπέζι στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη πραγματοποίησαν τα μέλη του «κιτρινόμαυρου» Ερασιτέχνη, Βαγγέλης Αγγελούσης και Χρήστος Μπούμπουρας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της πόλης και το παρών στη συνάντηση έδωσαν όλες οι αθλήτριες της ομάδας, το προπονητικό τιμ, ο υπεύθυνος της ομάδας Γιάννης Ρεντζεπέρης, ο μάνατζερ του τμήματος Γιάννης Γιαννάκης, αλλά και ο γνωστός νομικός Χρήστος Γρόλλιος.

Τα μέλη του Α.Σ. έδωσαν συγχαρητήρια στις «κίτρινες» για τη μέχρι τώρα πορεία τους και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος ενάντια στον Αία που θα κρίνει και την άνοδο.

Οι αθλήτριες, από την πλευρά τους, και ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Σολκίδης, υποσχέθηκαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, ώστε να καταφέρει η ομάδα να επιστρέψει μετά από χρόνια στην Α1 γυναικών.

Τέλος, ο υπεύθυνος της ομάδας, Γιάννης Ρεντζεπέρης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Βαγγέλη Αγγελούση και τον Χρήστο Μπούμπουρα για την ευγενική τους χειρονομία.

To Top