Μέλι στάζει ο Κούγιας με πολλαπλό ευχαριστώ για Σαββίδη

Μέλι στάζει ο Κούγιας με πολλαπλό ευχαριστώ για Σαββίδη, μια μέρα μετά τα κροκοδείλια δάκρυα για το πέναλτι που δεν δόθηκε στην ΑΕΛ και μερικές μέρες μετά την δημόσια ομολογία ότι συμφώνησε στην αλλοίωση των συνθηκών ενός αγώνα πρωταθλήματος, αφήνοντας εκτός αποστολής δυο από τους βασικούς παίκτες (Ουάρντα, Κάτσε), λόγω της διάτρητης διαδικασίας των δανεισμών.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά η σε… οικογενειακό κλίμα ανακοίνωση της ΑΕΛ:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Αλέξης Κούγιας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και τους οπαδούς τους ΠΑΟΚ (δεν μιλάμε για κάποιους “άρρωστους” οργανωμένους που βρίζουν μονίμως τη Λάρισα) για την υπέροχη φιλοξενία την οποία προσέφεραν στους ποδοσφαιριστές μας, στους προπονητές μας και στους διοικούντες μας.

Επιφυλασσόμεθα να ανταποδώσουμε με ακόμα καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου στη Λάρισα και ευελπιστούμε και στα play offs.

Ειδικά ο κ. Κούγιας θέλει να ευχαριστήσει την οικογένεια Σαββίδη για την φιλοξενία του γιου του Χρήστου και των συμμαθητών του (βρίσκονται σε πενθήμερη εκδρομή στη Θεσσαλονίκη) σε ιδιαίτερη σουίτα και με έναν πολύ ζεστό τρόπο”.

To Top