Μέλι στάζουν οι παίκτες για τον Μιλίνκοβιτς

Η ομιλία του Ζόραν Μιλίνκοβιτς με το αυθόρμητο ξέσπασμα των ποδοσφαιριστών του Άρη σε χειροκροτήματα μετά το τέλος του αγώνα της Βέροιας, περιγράφει απλά αυτό που βιώνουν όλοι στα αποδυτήρια των κίτρινων τις τελευταίες μέρες και “εξηγεί” εν πολλοίς τη θετική αλλαγή της ομάδας.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Η αγωνιστική εικόνα του Άρη έχει βελτιωθεί αισθητά από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των κίτρινων ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς ο οποίος και πιστώνεται σημαντικό κομμάτι αυτής της «αναμόρφωσης».

Από τη μια υπάρχει η αναγνώριση των ποδοσφαιριστών προς τον Σέρβο τεχνικό. Δεν είναι τυχαίο ότι στάζουν μέλι σε ότι αφορά τη συνεργασία μαζί του. Το λένε δημόσια στις δηλώσεις τους, το παραδέχονται και στις προσωπικές συζητήσεις τους.

Από την άλλη και ο ίδιος ο Μιλίνκοβιτς έχει κινηθεί προς τους παίκτες κρατώντας πάντα τα επιτρεπτά όρια, ανταποδίδει την εκτίμηση στο υλικό του Άρη, δείχνοντας με τον τρόπο του, ότι τους πιστεύει και παίρνοντας από αυτούς το 100% μέσα στο γήπεδο.

Υπερβολές δεν χρειάζονται αυτή τη στιγμή, αλλά είναι από τις λίγες φορές που ένας προπονητής καταφέρνει να δείξει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα δείγματα γραφής και να “κερδίσει τα αποδυτήρια”, παρουσιάζοντας ένα δεμένο και ομοιογενές σύνολο, ικανό να παίρνει τόσο σπουδαίες νίκες.

Ζητούμενο στον Άρη να διατηρηθεί η “χημεία” αυτή και η αμοιβαία εκτίμηση τεχνικού τιμ και παικτών, με δεδομένα τα οφέλη για την ομάδα!

To Top