ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μέλκας: «Κάναμε καλά που ήρθαμε στη Σύρο για να τεστάρουμε κάποια πράγματα»

Ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Μέλκας, μίλησε στο PRESSARIS, μετά το πρώτο φιλικό των «κίτρινων» με τον Φοίνικα στη Σύρο, για το πώς είδε την ομάδα του, για τα συμπεράσματα που έβγαλε, αλλά και για το αν αυτή θα είναι η πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

«Ήταν ένα φιλικό πολύ σημαντικό για εμάς, διότι είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε κάποια πράγματα για την ομάδα μας, έστω και σε αυτήν την χρονική στιγμή», τόνισε αρχικά, για να προσθέσει: «Είναι στην ουσία το πρώτο φιλικό, στο οποίο αγωνιστήκαμε πλήρεις, παρ΄ ότι μας έλειψαν οι Μήλης, Μέλκας, Μούχλιας, που είχαν υποχρεώσεις με το εφηβικό τμήμα».

Επίσης, ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στο ότι: «Κάναμε πολύ καλά που ήρθαμε, για να τσεκάρουμε κάποια πράγματα και να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα. Σίγουρα, ο Φοίνικας είναι πιο μπροστά σε αυτή τη χρονική περίοδο συγκριτικά με εμάς, χωρίς αυτό ν΄ αποτελεί δικαιολογία», ενώ ερωτηθείς για το αν θα δώσει η ομάδα και κάποιο άλλο φιλικό ή αυτά θα είναι τα τελευταία, είχε να πει: «Ακόμα το σκεφτόμαστε. Δεν αποκλείεται να γίνει κάποιο μεσοβδόμαδα».

To Top