ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μέλκας: «Όλοι έχουμε ευθύνη για τον υποβιβασμό»

Φανερά συγκινημένος ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Μέλκας, μίλησε στην κάμερα της Nova για τον υποβιβασμό της ομάδας, αλλά και για το ποιος έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης γι΄ αυτήν την αποτυχία.

Για το σημερινό ματς με τον Παναθηναϊκό: «Ξέραμε ότι τα δύο τελευταία παιχνίδια με τον Παμβοχαϊκό και τον Παναθηναϊκό ήταν πολύ δύσκολα. Η δουλειά μας ήταν πολύ δύσκολη. Πέραν του αγωνιστικού τομέα, έπρεπε ν΄ αντέξουμε και στο ψυχολογικό κομμάτι. Επηρεαστήκαμε από αυτήν την πίεση και αυτό φάνηκε στα δύο πρώτα σετ, δε μπορέσαμε ν΄ αντέξουμε την πίεση του Παναθηναϊκού. Κάναμε την προσπάθειά μας στο 3ο σετ και πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε, αλλά το άγχος και τα προβλήματα δεν μας άφησαν», για να προσθέσει:

«Το είχα πει και πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό ότι πρώτος μας αντίπαλος είναι ο ίδιος ο Άρης, ο εαυτός μας. Όχι μόνο στα δύο τελευταία παιχνίδια, αλλά από τον Γενάρη».

Για το ποιος φταίει: «Όλοι έχουμε ευθύνη. Πιστέψαμε ότι υπό αυτές τις συνθήκες θα καταφέρναμε κάτι, αλλά δεν έγινε αυτό τελικά».

Για το ότι κάποιοι, όπως είχε σχολιαστεί στο παρελθόν, δεν θέλουν τον Άρη στη μεγάλη κατηγορία: «δεν το είπα εγώ αυτό και συνεπώς δεν μπορώ να μπω σε αυτές τις λεπτομέρειες. Είναι μία δύσκολη στιγμή για μένα προσωπικά. Ξέραμε όλοι τα προβλήματα και πρέπει ν΄ αναλάβουμε τις ευθύνες».

To Top