Μέλος του ΑΣ Άρης και ο Μητρούσης με τη θρυλική φανέλα του Αυτοκράτορα

Τα εκλεκτά μέλη της οικογένειας του ΑΣ Άρης αυξάνονται. Ήταν η σειρά του Μιχάλη Μητρούση να πραγματοποιήσει την εγγραφή του στη «μάνα» του συλλόγου.

Αναφέρει σχετικά ο Ερασιτέχνης: «Ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τα μέλη του Α.Σ., Χρήστος Βλάχος, βρέθηκε στην Αθήνα για τον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με την ΑΕΚ. Εκεί συναντήθηκε με το γνωστό ηθοποιό, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τον ΑΡΗ. Χωρίς δεύτερη σκέψη ο Μιχάλης Μητρούσης πραγματοποίησε την εγγραφή του, φορώντας, μάλιστα, τη θρυλική φανέλα της ομάδας μπάσκετ της σεζόν 1987-88, την οποία και έχει προμηθευτεί.

Ο Μιχάλης Μητρούσης μεγαλούργησε στις «χρυσές» εποχές της ελληνικής τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου και είναι ιδιαίτερη τιμή για τον Α.Σ. το ότι από την Κυριακή 16/5, αποτελεί επίσημα μέλος του συλλόγου. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας, του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και φυσικά να ζήσει χαρές με τον ΑΡΗ.

Υπενθυμίζουμε ότι οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να κάνουν τις εγγραφές και τις ανανεώσεις τους από Δευτέρα έως Παρασκευή, 11:00 – 15:00, στα γραφεία του Α.Σ. στην οδό Παπαναστασίου. Όσοι βρίσκονται εκτός Θεσσαλονίκης, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2310 326619 με τον Χρήστο Βλάχο για να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους».

To Top