ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέλος του ΑΣ Άρης και ο Ναζλίδης

Μέλος του ΑΣ Άρης έγινε και ο τιμ μάνατζερ του ποδοσφαιρικού τμήματος, Θωμάς Ναζλίδης.

Αναφέρει σχετικά ο Ερασιτέχνης: «Η οικογένεια των μελών του Α.Σ. ΑΡΗΣ αυξάνεται και πληθύνεται. Με σωρεία νέων εγγραφών, από εκλεκτά μέλη της οικογένειας του συλλόγου.

Ο Team Manager της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θωμάς Ναζλίδης, είναι πλέον μέλος του Α.Σ. ΑΡΗΣ. Γνωστός για τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του, φόρεσε τη φανέλα του ΑΡΗ στην επιστροφή της ομάδας μας στη Super League, τη σεζόν 2018-19 και πλέον προσφέρει τις υπηρεσίες του από ένα εξίσου σημαντικό πόστο, αυτό του Team Manager της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Μετά από ακόμα έναν νικηφόρο αγώνα του ΑΡΗ στη Super League, αυτόν απέναντι στη Λάρισα (1-0), ο Θωμάς Ναζλίδης έκανε την εγγραφή του στο σύλλογο. Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Μέρα με τη μέρα, ο αριθμός των οικονομικά τακτοποιημένων μελών αυξάνεται και αυτόματα η δυναμική του ΑΡΗ μεγαλώνει. Βρισκόμαστε στους «πρόποδες» των 4.000 μελών και είναι εμφανές ότι το ταβάνι μας είναι μόνο ο ουρανός.

Για εγγραφές και ανανεώσεις οι φίλοι του συλλόγου μπορούν να καλούν στο 2310 326619 με τον υπεύθυνο επικοινωνίας με τα μέλη του Α.Σ., Χρήστο Βλάχο, από τις 11:00 έως τις 15:00».

To Top