Μέμος Ιωάννου, ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμή στο Τορίνο θυμάται…

Ο Μέμος Ιωάννου ήταν ο άνθρωπος που ξεκλείδωσε τον Άρη και του έδειξε τον δρόμο για το κύπελλο, με την εξαιρετική του άμυνα πάνω στον Πέταρ Ναουμόσκι στην τελευταία φάση του τελικού στο Τορίνο. Θυμάται και αυτός… τα πάντα!

Ο Ιωάννου μίλησε στο sport24 για τον τελικό με την Εφές και την φάση που σημάδεψε και την δική του καριέρα: “Ήταν μία φάση όπου δεν έχεις πολλά να σκεφτείς. Μία φάση όπου λειτουργείς σύμφωνα με ότι περνάει εκείνη την ώρα από το μυαλό σου και ότι μπορείς να θυμηθείς από το βίντεο στην διάρκεια της προετοιμασίας που έχει προηγηθεί. Ευτυχώς όλα πήγανε καλά και φθάσαμε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων”.

Κι όσο για την πρώτη του αντίδραση αμέσως μετά το άκουσμα της κόρνας της λήξης; «Το πρώτο πράγμα που είπα ήταν ότι επιτέλους ο τελικός τελείωσε και όχι μόνο αυτό αλλά εμείς ήμασταν και οι νικητές. Κάτι που ήθελα και το θέλαμε όλοι μας πάρα πολύ. Σε μία απίστευτη βραδιά που δεν πρόκειται να την ξεχάσω. Μάλιστα με το που τελείωσε ο τελικός έφυγα αμέσως στα αποδυτήρια όσο πιο γρήγορα μπορούσα και έκατσα σε μία γωνιά για να ηρεμήσω από την ένταση που είχε προηγηθεί. Για αυτό και δεν είδα τίποτα από τα επεισόδια που είχανε γίνει στις κερκίδες.

Ήταν ένας ψυχοφθόρος τελικός όπου στα χαρτιά ήμασταν εμείς το φαβορί αλλά θα έπρεπε να το αποδείξουμε και στον αγωνιστικό χώρο. Όπως και έγινε τελικά αλλά με πάρα πολύ αγχωτικό τρόπο. Ήταν ένα παιχνίδι από εκείνα που μόλις τελειώνουνε, αδειάζεις και χαίρομαι που ήμασταν εμείς οι νικητές και περάσαμε στην ιστορία”.

 

To Top