ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μένει ελεύθερος και γίνεται… στόχος ο Καββαδάς

Ο Άρης προσπαθεί από την εποχή Αγγέλου να αποκτήσει τον Βασίλη Καββαδά. Δεν τα κατάφερε ποτέ διότι ο παίκτης είχε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Αυτό το καλοκαίρι ίσως τα δεδομένα έχουν λίγο διαφοροποιηθεί.

Ο 25χρονος σέντερ έχει άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Πληροφορία του PRESSARIS αναφέρει ότι είναι εκτός πλάνων του Γιάννη Σφαιρόπουλου και θα μείνει ελεύθερος. Εννοείται ότι ο Άρης εφόσον μείνει ελεύθερος θα επιδιώξει να τον αποκτήσει.

Ο Καββαδάς έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να αγωνιστεί δανεικός ξανά και αν είναι εκτός πλάνων, θα ζητήσει την ελευθερία του. Το πότε θα συμβεί αυτό είναι κάτι που εξαρτάται από τον Ολυμπιακό και τον παίκτη και προφανώς τις προσεχείς ημέρες θα πραγματοποιηθεί σχετική κουβέντα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Είναι παίκτης για τον οποίο ο Δημήτρης Πρίφτης τρέφει εκτίμηση και πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει στον Άρη πράγματα που πιθανώς να έλειπαν από το παιχνίδι του φέτος. Είναι δυναμικός παίκτης, τελειώνει φάσεις μέσα στην ρακέτα, έχει όγκο στην άμυνα, είναι διεθνής Έλληνας σε καλή ηλικία και “ελευθερώνει” θέση ξένου πιθανώς για τις θέσεις των φόργουορντ.

Την φετινή χρονιά αγωνίστηκε δανεικός στον Αρκαδικό, όπου είχε 14,9 πόντους και 6,4 ριμπάουντ με 70,8% εντός παιδιάς σε 21 αγώνες.

To Top