ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μένει ελεύθερος ο Λόπεζ από την Λας Πάλμας, ο Άρης σε αναμονή…

Ο Κριστιάν Λόπεζ θα μείνει ελεύθερος από τη Λας Πάλμας, την ώρα που ο Άρης είναι σε αναμονή της άρσης του ban και περιμένει να κάνει τις κινήσεις του στο μεταγραφικό κομμάτι.

Ψηλά στην λίστα του Άρη πάντα υπάρχει ο Κρίστιαν Λόπεζ, επίσης μεταγραφικός στόχος τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια. Την τελευταία φορά που συζήτησε με τον Άρη, ζήτησε από τους “κιτρινόμαυρους” περίπου 500.000 ευρώ, με τις συζητήσεις να “παγώνουν” οριστικά.

Το κασέ του έχει πέσει αρκετά, καθώς οι τελευταίες του δύο χρονιές σε Ανζέ, Χάτα (Ντουμπάϊ) και Λας Πάλμας, δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές για τον 31χρονο επιθετικό.

Η ισπανική ομάδα έχει το δικαίωμα να ενεργοποιήσει τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του πριν την ολοκλήρωση της σεζόν, εντούτοις δεν σκοπεύει να το πράξει και γενικώς αποφάσισε να προχωρήσει σε δραστικές μειώσεις αποδοχών, ενώ “πριμοδοτεί” με αποζημίωση εκείνους που θέλει να αποχωρήσουν, όπως ο Λόπες.

Ο Άρης είναι σε επαφή με τον Κριστιάν Λόπεζ. Τα ποσά που είχαν συζητηθεί το περασμένο καλοκαίρι, πλέον δεν υφίστανται, ενώ ένας από τους σημαντικούς παράγοντες της όλης ιστορίας είναι η επιθυμία του ίδιου του παίκτη. Γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Άρη και είναι θετικός στην προοπτική συμφωνίας.

Το… μπαλάκι είναι στους κιτρινόμαυρους φυσικά, οι οποίοι αφού λύσουν το ban θα πρέπει να αποφασίσουν εάν ο Λόπεζ είναι ο εκλεκτός για την επίθεση της ομάδας.

To Top