Χωρίς κατηγορία

Μένει ελεύθερος ο Τσουμάνης – “Συμφωνήσαμε με τον Άρη” δήλωσε στο PRESSARIS

Θέμα χρόνου είναι να κλείσει η υπόθεση του Νίκου Τσουμάνη σύμφωνα με τα όσα τόνισε και ο ίδιος στο PRESSARIS. O Τσουμάνης μένει τελικά ελεύθερος, με την ΠΑΕ Άρης να οφείλει να του καταβάλλει τα δεδουλευμένα της φετινής χρονιάς.

Οι δύο πλευρές έδωσαν ραντεβού στην Αθήνα με τον νομικό εκρόσωπο της ΠΑΕ Άρης, Βασίλη Κοντοβαζαινίτη να επιτυγχάνει τελικώς συμβιβασμό με την πλευρά του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος κερδίζει αυτό που διακαώς επιθυμούσε από την αρχή. Την ελευθέρας του, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από τον Άρη και τη Θεσσαλονίκη.

Και τυπικά από τις 2 Ιουνίου ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να μείνει ελεύθερος με την ΠΑΕ να οφείλει ωστόσο μέσα σε ένα διάστημα 6 μηνών να καταβάλλει στον ίδιο το ποσό των 17.000 ευρώ όπως συμφωνήθηκε από τις δύο πλευρές, παίρνοντας πρώτα μια προκαταβολή 2.000 ευρώ. Γι αυτό και αναβλήθηκε η σημερινή εκδίκαση.

Η ΠΑΕ γλιτώνει ένα ποσό κοντά στα 13.000 ευρώ εάν και εφόσον εκδικαζόταν εις βάρος του Άρη η προσφυγή του νεαρού ποδοσφαιριστήι.

Το PRESSARIS επικοινώνησε με τον αριστεροπόδαρο αμυντικό, ο οποίος τόνισε τα εξής: “Εγινε αυτό που θέλαμε κι εμείς από την πλευρά μας. Ο διακανονισμός ήταν η καλύτερη λύση και για εμάς αλλά και για τον Άρη. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στο να βρεθεί η λύση. Συμφωνήσαμε στο να μου καταβληθούν μόνο τα δεδουλευμένα της χρονιάς”.

Νίκος Οικονόμου

To Top