ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μένει… Ελλάδα ο Κουτσοκούμνης

Η έντονη φημολογία ότι ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης παραδίδει τον «φάκελο Ελλάδα» και αποχωρεί από την ΕΠΟ, εξακολουθεί να υπάρχει, ωστόσο ο ίδιος τοποθετήθηκε δημόσια λέγοντας πως συνεχίζει!

Όπως φημολογείται, υπάρχουν έντονες διαφωνίες σε υψηλό επίπεδο με αφορμή τον αθλητικό νόμο, καθώς φέρεται να θεωρεί δύσκολο το να επέλθει συμφωνία με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδη, για την εναρμόνιση του καταστατικού της ΕΠΟ με την αθλητική νομοθεσία. Παράλληλα, φέρεται ενοχλημένος από το μπαράζ επιθετικών –σε βάρος του- δημοσιευμάτων από συγκεκριμένη μερίδα ΜΜΕ η οποία είχε στοχοποιήσει και τον Γιώργο Μπίκα.

Την ίδια στιγμή, εντείνονται και οι φήμες ότι θα πάρει προαγωγή και θα αναλάβει υψηλότερο πόστο στην FIFA.

Ο ίδιος ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, πάντως, με τον προσφιλή του τρόπο, δηλαδή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, τοποθετήθηκε δημόσια για τα σενάρια αποχώρησής του, κάνοντας… χιούμορ και δηλώνοντας ότι συνεχίζει κανονικά στο πόστο του:

«Όντως έχασα τον φάκελο Ελλάδα για λίγο, αλλά μόνο γιατί το μωράκι… του άλλαξε ράφι. Συνεχίζουμε…», αναφέρει το τελευταίο του status.

Τουλάχιστον επί του παρόντος, λοιπόν, ο Κύπριος συνεχίζει να έχει υπό την εποπτεία του το «ελληνικό πρόβλημα», μέχρι φυσικά νεωτέρας…

To Top