Μένει “ζωντανός” επειδή χάνουν οι άλλοι – Πάση θυσία τρεις νίκες στα επόμενα τέσσερα ματς!

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μέσα στη βδομάδα σε μια από τις ομιλίες στους παίκτες του είχε υπογραμμίσει ότι ο Άρης θα μπορέσει να έχει “ζωή” στην κατηγορία αν συγκεντρώσει 10 βαθμούς στα επόμενα πέντε παιχνίδια. Το ένα πέρασε χωρίς να πάρει κάτι. Αντιλαμβάνεται ο καθένας την κρισιμότητα των υπόλοιπων τεσσάρων, πρέπει όμως να το αντιληφθούν πρώτοι από όλους και οι παίκτες.

Οι κίτρινοι υποδέχονται στο γήπεδό τους την Ξάνθη, τον Πανιώνιο και τη Βέροια και στο ενδιάμεσο ταξιδεύουν στο Αγρίνιο να παίξουν με τον Παναιτωλικό. Σε αυτή τη τετράδα αγώνων θα πρέπει να κάνουν τρεις νίκες τουλάχιστον για να παραμείνουν “ζωντανοί” στο θέμα της παραμονής.

Ο Άρης έχει ακόμα ελπίδες μόνο και μόνο επειδή χάνουν οι ομάδες που κυνηγάει. Θεωρητικά από τον Πανιώνιο που έχει 24 βαθμούς και είναι στην 11η θέση, όλες οι ομάδες μπορούν να κινδυνεύσουν. Ο Λεβαδειακός έκανε χθες μεγάλο βήμα με τη νίκη του επί του Άρη και πήγε στους 23 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ που έχει τους ίδιους βαθμούς δεν δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση και έρχεται να παίξει στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ο Απόλλων Σμύρνης και ο Εργοτέλης έχουν 21 βαθμούς και οι Κρητικοί θα παίξουν στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη, ο Πλατανιάς έχει 19 βαθμούς, αλλά παρουσιάζει μεγάλη αγωνιστική κάμψη, όπως και η Βέροια με τους 18 βαθμούς στην προτελευταία θέση.

Εφόσον ο Άρης έστω και την ύστατη ώρα εκμεταλλευτεί την έδρα του και κάνει τρεις νίκες στα επόμενα τρία εντός έδρας παιχνίδια του, έχει τύχη. Αλλιώς…

 

To Top