Μένει Κατάρ για διακοπές ο Ρονάλντο και δεν επιστρέφει με την αποστολή της Πορτογαλίας (video)

Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο θα επιστρέψει το απόγευμα της Κυριακής στη Λισαβόνα η αποστολή της Πορτογαλίας από το Κατάρ, μετά τον αποκλεισμό από το Μαρόκο στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Ο 37χρονος σούπερ σταρ αποφάσισε να παραμείνει εκεί για ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του, που ταξίδεψε εκεί για να είναι στο πλευρό του. Ίσως όμως να είναι μια ακόμη ένδειξη πως ο CR7 είναι έντονα δυσαρεστημένος από την αγωνιστική του μεταχείριση στο Μουντιάλ από τον Φερνάντο Σάντος. Ο ίδιος ήταν απαρηγόρητος μετά τον αποκλεισμό. Αποχώρησε με δάκρυα από το γήπεδο, δεν έκανε καμία δήλωση και ακόμη είναι ασαφές αν θα φορέσει ξανά το εθνόσημο. 

Ο Ρονάλντο, που είναι free agent μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα αποφασίσει το επόμενο διάστημα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την Marca να επιμένει πως έχει ήδη συμφωνήσει με την Αλ Νασρ του Ντουμπάι με χρυσό συμβόλαιο 500 εκατ. ευρώ για δυόμισι χρόνια. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρονάλντο δεν είναι ο μόνος παίκτης της Πορτογαλίας που αποφάσισε να μείνει στο Κατάρ για διακοπές. Ακόμη εννέα παίκτες, οι Μπρούνο Φερνάντες, Ράφαελ Λεάο, Ζοάο Κανσέλο, Μπερνάρντο Σίλβα, Ντιόγκο Νταλότ, Ρούμπεν Νέβες, Ρουί Πατρίσιο, Ράφαελ Γκερέιρο και Ματέους Νούνες, θα κάνουν το ίδιο. 

To Top