ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μένει μόνο η ανακοίνωση!

Παίκτης του Άρη θα είναι και επίσημα από σήμερα εκτός απροόπτου ο Τζαμόν Γκόρντον. Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους κίτρινους και μένει μόνο η ανακοίνωση για να οριστικοποιηθεί η συνεργασία.

Ο Γκόρντον επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα ύστερα από έξι χρόνια. Είχε αγωνιστεί στο Μαρούσι και τον Ολυμπιακό και μετά ακολούθησε εξαετή παρουσία στην Τουρκία με Γαλατασαράι, Εφές και Νταρουσάφακα.

Δεν είχε βρει ομάδα την φετινή χρονιά, καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση στο χέρι του και ολοκλήρωσε τον Δεκέμβριο την αποθεραπεία του. Πλέον είναι 100% υγιής και έτοιμος να επανέλθει στην αγωνιστική δράση. Είναι παίκτης που και προσωπικότητα έχει και μεγάλη εμπειρία, μετρώντας 125 συμμετοχές στην Ευρωλίγκα με 8,6 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ κατά μέσο όρο.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο Αμερικανός γκαρντ θα βρίσκεται αύριο στην Θεσσαλονίκη, θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και θα κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας το προσεχές Σάββατο.

To Top