Μένει στην Αλ Ιτιχάντ ο Μπενζεμά παρά τη φημολογία

Παρά την έντονη φημολογία πως ο Καρίμ Μπενζεμά δεν περνάει καλά στη Σαουδική Αραβία και θέλει να αποχωρήσει, η Αλ Ιτιχάντ είναι ξεκάθαρη πως δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει.

Μπορεί ο τραπεζικός του λογαριασμός ολοένα και να… διογκώνεται, ωστόσο αγωνιστικά ο Καρίμ Μπενζεμά δεν φαίνεται να βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του.
Ο Γάλλος φορ αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία με τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ, κάνοντας μέτριες εμφανίσεις παρά το υπέρογκο συμβόλαιό του, με αποτέλεσμα η ομάδα του να έχει μείνει 22 βαθμούς πίσω από την κορυφή και ο ίδιος να δέχεται έντονη κριτική ως «τεμπέλης»!

Μάλιστα, μετά την πρόσφατη ήττα με σκορ 5-2 από την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν ο Μπενζεμά ήταν άφαντος και στη συνέχεια έκλεισε τον λογαριασμό του στο Instagram, υπήρξε έντονη φημολογία πως έχει σκοπό να αποχωρήσει και να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης.

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, τουλάχιστον από την πλευρά της ομάδας. Αντίθετα, σύμφωνα με πολλά γαλλικά δημοσιεύματα, η Αλ Ιτιχάντ δεν έχει καμία πρόθεση να αφήσει τον έμπειρο επιθετικό να αποχωρήσει, ούτε στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, ούτε σε αυτή του επόμενου καλοκαιριού, καθώς τον θεωρεί σημαντικό κομμάτι της για αγωνιστικούς αλλά και για εμπορικούς λόγους. Μένει να φανεί, τι θα κάνει ο ίδιος ο Μπενζεμά για να αποκαταστήσει την εικόνα του…

To Top