Μένει στη Ζενίτ ο Πασκουάλ

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Ζενίτ καθώς η ρωσική ομάδα ζήτησε υψηλό buy-out και η Μακάμπι απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Καταλανό προπονητή.

Οι μέτοχοι της EuroLeague, μεταξύ αυτών η ΤΣΣΚΑ αναμένεται να συνεδριάσουν την προσεχή Πέμπτη 16/6 και στα θέματα προς επίλυση είναι η συμμετοχή ή μη των ρωσικών ομάδων στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση της νέας σεζόν.

Η ΤΣΣΚΑ , η Ούνικς Καζάν και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης αποκλείστηκαν έπειτα από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Ο Κιριλένκο πρόλαβε την EuroLeague: «Οι ρωσικές ομάδες δεν θα παίξουν στην Ευρώπη»
Σε ό,τι αφορά τη Ζενίτ, η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης έγραψε τον ιδανικό επίλογο στη VTB League, ολοκληρώνοντας μια επική ανατροπή στη σειρά των τελικών με την ΤΣΣΚΑ κι αναμένεται να συνεχίσει με τον Τσάβι Πασκουάλ στην άκρη του πάγκο, μολονότι δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά την ευρωπαϊκή προοπτική της.

Η Ζενίτ ζήτησε υψηλό buy-out για την αποδέσμευση του Πασκουάλ από τη Μακάμπι κι έτσι η «ομάδα του λαού» απέσυρε το ενδιαφέρον της. Παρεμπιπτόντως, δεν υπήρχε συγκεκριμένο buy-out όσον αφορά την αποδέσμευση του Καταλανού και η Ζενίτ μπορούσε να ζητήσει όσα χρήματα ήθελε για να τον αποδεσμεύσει. Οι αξιώσεις της κρίθηκαν υψηλές από τους Ισραηλινούς που εξακολουθούν να αναζητούν προπονητή.

To Top