ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μένει στον Παναθηναϊκό ο Μποχωρίδης με εντολή Πασκουάλ!

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης θα μείνει στον Παναθηναϊκό και δεν θα δοθεί δανεικός, ύστερα από απόφαση του Τσάβι Πασκουάλ.

Στο ΟΑΚΑ θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο 23χρονος γκαρντ από την Θεσσαλονίκη. Ο «Μπόχω», που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «πράσινους», φημολογούταν πως θα δοθεί δανεικός από το «τριφύλλι», ώστε να πάρει λεπτά συμμετοχής, να αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες και παραστάσεις και να βρει ρυθμό.

Ο διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές άσος θα συνεχίσει κανονικά στους «πράσινους» και δεν θα δοθεί δανεικός, ύστερα από απόφαση του Τσάβι Πασκουάλ. Ο Καταλανός τεχνικός και το επιτελείο του αποφάσισαν να εμπιστευτούν τον Μποχωρίδη και να του δώσουν την ευκαιρία την ερχόμενη σεζόν.

Στην πρώτη σεζόν του Πασκουάλ ο πρώην παίκτης του Άρη είχε 21 συμμετοχές στην Stoiximan.gr Basket League με 3,7 πόντους, 1,3 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ ανά παιχνίδι (11:45 κατά μέσο όρο), ενώ στην Euroleague χρησιμοποιήθηκε σε επτά αναμετρήσεις, μετρώντας 1,7 πόντους ανά ματς σε 04:07 στο παρκέ. Ο προπονητής του «τριφυλλιού», λοιπόν, αποφάσισε να συνεχίσει ο «Μπόχω» στο ΟΑΚΑ. Επομένως, οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν θα κινηθούν για άλλον Έλληνα γκαρντ.

Με τα τωρινά δεδομένα η «πράσινη» περιφέρεια αποτελείται από τους Νικ Καλάθη, Λούκας Λεκαβίτσιους, Λευτέρη Μποχωρίδη, Νίκο Παππά και Μάρκους Ντένμον, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει λεπτά στη θέση «2» και ο Κέι Σι Ρίβερς.

Πάντως, τα τελευταία κομμάτια του «πράσινου» παζλ θα οριστικοποιηθούν μετά την τελική έκβαση της υπόθεσης του Κρις Σίνγκλετον, η παραμονή ή μη του οποίου επηρεάζει συνολικά τον σχεδιασμό του «τριφυλλιού» σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Πηγή: sdna.gr

To Top