Μένει το Λαύριο στην Basket League, υποβιβάζεται ο Ολυμπιακός

Μετά από ψηφοφορία, που έγινε στον ΕΣΑΚΕ, αποφασίστηκε να παραμείνει το Λαύριο στην Basket League και να υποβιβαστούν οριστικά στην Α2 ο Ολυμπιακός και ο Κολοσσός Ρόδου.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ την Τρίτη (9/7) είχε κρίσιμο χαρακτήρα, καθώς αναμενόταν να γίνει συζήτηση για το μέλλον του Λαυρίου στην Basket League, αλλά και για τις ομάδες που θα πέσουν στην Α2.

Ύστερα από σχετική ψηφοφορία στα γραφεία του Συνδέσμου αποφασίστηκε να μείνει κανονικά το Λαύριο στην Basket League. Υπενθυμίζεται πως η ομάδα του Χρήστου Σερέλη κατέληξε βαθμολογικά στην 13η θέση με την οποία θα υποβιβαζόταν λόγω του διπλού της Κύμης στο ΟΑΚΑ στα χαρτιά, στο παιχνίδι που δεν κατέβηκε ο Παναθηναϊκός.

Αντιθέτως, τον δρόμο για την Α2 θα πάρουν και τυπικά πια ο Ολυμπιακός και ο Κολοσσός Ρόδου. Βέβαια, οι Ροδίτες τα έχουν βρει σε όλα με τον Χολαργό, επομένως θα συνεχίσουν στην Basket League, αλλά με διαφορετικό ΑΦΜ. Στην ουσία, δηλαδή, Ολυμπιακός και Χολαργός δε θα βρίσκονται στην μεγάλη κατηγορία τη νέα χρονιά, με Λαύριο και Κολοσσό να παραμένουν.

To Top