Μένει ως έχει το ρόστερ στην παρούσα φάση

Είναι μάλλον εκτός πλάνων η απόκτηση κι άλλου παίκτη στον Άρη, που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Η περίπτωση του Μπίλι Κις υπήρχε ως εναλλακτική λύση, αν κάτι δεν πήγαινε καλά, όμως αυτή την περίοδο είναι γεγονός πως ο Άρης μοιάζει πλήρης.

Δεν αποτελούν σημαντικό κριτήριο τα δύο επίσημα παιχνίδια, γιατί ο Άρης είχε απουσίες και έπαιξε με ομάδες χωρίς μεγάλη ποιότητα. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θέλει πάρα πολύ να δει την ομάδα να αγωνίζεται πλήρης και μετά θα βγάλει πιο ασφαλή συμπεράσματα για δυνατότητες και αδυναμίες.

Ο Άρης με την προσθήκη του Μιχάλη Πελεκάνου είναι πλήρης στην περιφέρεια, γιατί διαθέτει πλέον και καλούς σουτέρ και παίκτες που σκοράρουν με διείσδυση και καλούς αμυντικούς. Στην πορεία και μέσα από τα παιχνίδια θα φανεί που υπάρχουν αδυναμίες και αναλόγως θα πράξει η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία.

Άλλωστε ο Άρης έχει έναν ιδιαίτερα αξιόπιστο κορμό Ελλήνων παικτών συν τον Πάσαλιτς, τρεις ταλαντούχους Αμερικανούς που είναι προς το παρόν ερωτηματικά υπό την έννοια του πως θα αντιδράσουν σε επίσημους αγώνες και έχει μία θέση ξένου και μία θέση κοινοτικού “ανοικτές” για να ενισχυθεί, αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Αυτή τη στιγμή η μοναδική προσθήκη στο ρόστερ των 14 παικτών μπορεί να είναι ο Νίκος Μποχωρίδης, αλλά και αυτό είναι ένα θέμα προς… συζήτηση.

 

To Top