Μένουμε σπίτι και… ποντάρουμε στα γκολ!

Με τον κορωνοϊό να έχει «χτυπήσει» την καθημερινότητα μας και το ποδόσφαιρο εξίσου, η αγωνιστική δράση αυτό το Σαββατοκύριακο είναι… τσεκουρεμένη. Ευκαιρίες ωστόσο υπάρχουν στα ελάχιστα πρωταθλήματα που θα παιχτεί μπάλα και μας δίνουν έναν πολύ καλό λόγο να κάτσουμε σπίτια μας και να ποντάρουμε. Πάμε με δύο επιλογές. Μία από Τουρκία και μία ακόμα από Αργεντινή.

 

Κόνιασπορ – Φενερμπαχτσέ

 

Από το εκτός έδρας 1-1 με τη Μαλάτιασπορ έρχεται η Κόνιασπορ. Οι «πράσινοι» του Ικονίου έχασαν ουσιαστικά… δικό τους παιχνίδι, αφού ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ενώ για ένα ολόκληρο ημίχρονο είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα. Παραμένουν έτσι τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη. Στον αντίποδα, υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη απογοήτευση στη Φενερμπαχτσέ για την εικόνα που παρουσιάζει. Απογοήτευση που έγινε ακόμα μεγαλύτερη μετά το εντός έδρας 2-2 με τη Ντενίζλισπορ. Εξακολουθεί να έχει υπηρεσιακό τεχνικό στον πάγκο της και ενώ πλέον έχει χάσει κάθε επαφή με την πρώτη τετράδα. Η Κόνιασπορ είναι αυτή που έχει μεγαλύτερη ανάγκη για τους βαθμούς απόψε. Βέβαια, καμία από τις δύο ομάδες δεν μας πείθει αγωνιστικά για να της εμπιστευτούμε τα λεφτά μας. Πιο ασφαλής επιλογή μοιάζει το αμφίσκορο.

 

Ρίβερ Πλέιτ – Ατλέτικο Τουκουμάν

 

Η Ντεπορτίβο Μπινασιονάλ την πλήρωσε για το χαμένο πρωτάθλημα και η Ρίβερ Πλέιτ ξέσπασε πάνω της, επικρατώντας με το εμφατικό 8-0. Αυτό ήταν το πρώτο της τρίποντο στο φετινό Κόπα Λιμπερταδόρες, είναι άγνωστο ωστόσο το πότε θα συνεχίσει και εκεί. Της έχει μείνει μόνο το Κόπα Λίγκα πλέον, είναι γεγονός όμως πως στους «μιγιονάριος» υπάρχει πολύ μεγάλο ξενέρωμα για τον τρόπο που χάθηκε ο τίτλος. Απέναντι τους, έχουν απόψε την ομάδα που ευθύνεται για το γεγονός αυτό. Την Τουκουμάν, που τους κράτησε στο 1-1 την τελευταία αγωνιστική και τους στέρησε το μεγάλο τους φετινό στόχο. Βέβαια, και η Ατλέτικο χρειαζόταν βαθμούς για την έξοδο στο Σουνταμερικάνα. Γνωρίζει πως απόψε δεν θα βρει φιλική ατμόσφαιρα στο «Μονουμεντάλ» και ενώ τρέχει αήττητο σερί δέκα αγώνων. Περιμένουμε σε κάθε περίπτωση ανοιχτό ματς. Εκδίκηση από τη μία, έλλειψη σκοπιμότητας από την άλλη και θα πάρουμε το over 2.5.

 

Ξέρεις ποιες είναι οι νομιμες στοιχηματικες εταιριες στην κυπρο; Θα τις βρεις στο topbookmakers.com.cy!

To Top