Μένουν στη Βραζιλία τα αδέλφια Τουρέ!

Παρά το βαρύ πένθος τους για τον χαμό του μικρότερου αδερφού τους, οι Γιαγιά και Κολό Τουρέ θα μείνουν στη Βραζιλία για να στηρίξουν την προσπάθεια της Ακτή Ελεφαντοστού στο Μουντιάλ.

Η είδηση του θανάτου του Ιμπραχίμ Τουρέ ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 28 ετών (άφησε την τελευταία του πνοή στο Μάντσεστερ) έπεσε σαν κεραμίδα στην οικογένεια Τουρέ και γενικότερα στην αποστολή της Ακτής Ελεφαντοστού λίγο μετά τον αγώνα με την Κολομβία.

Παρόλα αυτά, ο Γιαγιά Τουρέ και ο Κολό Τουρέ δεν θα αφήσουν την “χώρα της σάμπα” για να ταξιδέψουν στην πατρίδα τους και να βρεθούν στην κηδεία του αδικοχαμένου αδερφού τους, καθώς -παρά τη φημολογία περί αποχώρησής τους από την αποστολή- πήραν την απόφαση να μείνουν και να τεθούν κανονικά στη διάθεση της εθνικής ομάδας ενόψει του αγώνα με την Ελλάδα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Ενός αγώνα μάλιστα που έχει ιστορική σημασία για τους “ελέφαντες” καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τελική φάση Μουντιάλ (στην 3η τους συμμετοχή) είναι τόσο κοντά στο να βρεθούν στα νοκ-άουτ ματς, με νίκη ή ισοπαλία να τους στέλνει στους “16”.

Σημειώνεται πως ο αγώνας της Ακτής με την Εθνική μας ομάδα είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τρίτη (24/6) στο “Εστάντιο Καστελάο” της Φορταλέζα.

Πηγή: sport24.gr

 

To Top