Μένουν ως έχουν οι ποινές μη αδειοδότησης, ζητά συνάντηση με Αυγενάκη για το νέο Νομοσχέδιο η Super League

Η SL1 στην δίωρη συνεδρίαση του Δ.Σ. το μεσημέρι της Παρασκευής διατήρησε τις ίδιες ποινές για περιπτώσεις μη αδειοδότησης ενώ θα ζητήσει επαφή με τον Αυγενάκη για το νέο αθλητικό Νομοσχέδιο. Η αντίδραση του Αστέρα για το VAR.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Όπως αποφασίστηκε ομόφωνα θα μείνουν οι ίδιες ποινές σε περίπτωση μη αδειοδότησης. Επίσης θα βγει μία επιτροπή που θα συσταθεί για να ζητήσει συνάντηση με τον Αυγενάκη για το νέο αθλητικό Νομοσχέδιο και τις σχετικές ενστάσεις που υπάρχουν από την πλευρά της Super League 1.

Η επιτροπή θα απαρτίζεται από τις μεγάλες ομάδες και τους ΟΦΗ – Ατρόμητο και μεταξύ άλλων θέλει να συζητήσει μεταξύ άλλων το πως το Νομοσχέδιο μπορεί να είναι λιγότερο επιβαρυντικό για τον φίλαθλο και τον οπαδό. Παράλληλα στο θέμα του VAR υπήρξε στο περιθώριο του Δ.Σ. αντίδραση από τον Αστέρα Τρίπολης. Τονίστηκε πως δεν γίνεται σωστή χρήση του και ενώ είναι ένα πολύ καλό εργαλείο αντί να ξεκαθαρίζει τις φάσεις τις περιπλέκει και εκνευρίζει και τον κόσμο.

Να θυμίσουμε πως τα θέματα ημερήσιας διάταξης είχαν ως εξής:

1.Kανονισμός Αδειοδότησης ΕΠΟ.

2.Προτάσεις περί τροποποίησης διατάξεων της αθλητικής νομοθεσίας.

3.Θέματα διοργάνωσης Πρωταθλήματος.

4.Παραγωγή αγώνων ΕΡΤ Β΄ Γύρου & Playoffs / Playouts.

5.Παροχή  εξουσιοδότησης στον Πρόεδρο του Δ.Σ. περί κατάρτισης των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων (χρήσης 1/7/2018 – 30/6/2019) και περί σύγκλησης της ετήσιας τακτικής Γ.Σ.

To Top