ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μέξας: “Ο Άρης είναι η πιο σωστά δομημένη ομάδα στο πρωτάθλημα!”

Ο Κώστας Μέξας χαρακτήρισε τον Άρη ως την πιο σωστά δομημένη ομάδα του πρωταθλήματος σε δηλώσεις που έκανε ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα του Απόλλωνα με τους κίτρινους στο Αλεξάνδρειο.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά: “Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην πιο σωστά ίσως δομημένη ομάδα του πρωταθλήματος η οποία μάλιστα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό φαίνεται από την πορεία της τόσο στο Γιούροκαπ όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα παλέψουμε όπως όλα τα παιχνίδια και ελπίζω να φανούμε αντάξιοι της προσπάθειας που κάνουμε κάθε μέρα μέσα στο γήπεδο. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο πιστεύω ότι θα κριθεί στο αμυντικό τρανζίσιον, στα ριμπάουντ καθώς επίσης και στην αναλογία ασίστ – λαθών”.

Ο Μέξας αναφέρθηκε και στο νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πατρινών: “Ο Τζαουάρα από τις πρώτες του ημέρες στην Πάτρα δείχνει να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα. Είναι ένας έξυπνος αθλητής ο οποίος γνωρίζει καλά το άθλημα και η εικόνα του είναι θετική μέχρι στιγμής. Έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους άλλους παίκτες της ομάδας μας. Το πόσο καλός είναι αλλά και το πόσο θα μας βοηθήσει θα το δούμε μέσα στο γήπεδο”.

To Top