ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέρα με τη μέρα όλο και πιο έτοιμος ο Μπρούνο Γκάμα!

Την απόλυτη ικανοποίηση των ιθυνόντων του Άρη έχει προκαλέσει ο Μπρούνο Γκάμα, που καθημερινά βελτιώνεται όλο και περισσότερο, δείχνοντας πως όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχολογικά έχει ξεπεράσει πλήρως τον σοβαρό του τραυματισμό!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Πορτογάλος μας προσέφερε 15 λεπτά, πραγματικού, ποιοτικού ποδοσφαίρου στον Βόλο κι ας μην ήταν αρκετό για να φύγει έστω και με έναν βαθμό από το Πανθεσσαλικό ο Άρης. Έπαιξε και στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου και δείχνει πως το μόνο που του λείπει, είναι περισσότερα αγωνιστικά λεπτά σε επίσημα παιχνίδια.

Καθημερινά, είναι από τους διακριθέντες στην προπόνηση με τον Τόλη Τερζή να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπου που ανταποκρίνεται ο έμπειρος εξτρέμ στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Το αν είναι σε θέση να αγωνιστεί σε επίσημο ματς από την αρχή, ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί, όμως το σίγουρο είναι πως αν έρθει από τον πάγκο έχει την ποιότητα έστω και σε λίγα λεπτά συμμετοχής να κάνει την διαφορά.

Πόσω μάλλον, μόλις αρχίσει και βρίσκει για τα καλά τα πατήματά του και ρυθμό στο παιχνίδι του. Τότε θα είναι σε θέση ακόμα και 90λεπτο να διαχειριστεί.

Προς το παρόν, το σημαντικότερο όλων είναι πως είναι και πάλι ενεργό μέλος της ομάδας και μπορεί να την βοηθήσει ανά πάσα στιγμή…

To Top