ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Μέρες Αυτοκρατορίας 1984-1991”: Παρουσιάστηκε το λεύκωμα – αφιέρωμα στην κιτρινόμαυρη δυναστεία! (photos)

Μέρες Αυτοκρατορίας… Η κιτρινόμαυρη δυναστεία που έκανε θραύση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και έδωσε άλλο νόημα στον ελληνικό αθλητισμό παρουσιάστηκε μέσα από το λεύκωμα που επιμελήθηκε ο Γιάννης Πέγκος!

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Μαΐου η παρουσίαση του συλλεκτικού λευκώματος: «ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 1984-1991», στο αμφιθέατρο του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Άρης Κ.Α.Ε., Λευτέρης Αρβανίτης, ενώ το συλλεκτικό λεύκωμα σχολίασαν ο πρόεδρος του Άρη στα χρόνια της Αυτοκρατορίας, Χρήστος Μιχαηλίδης, οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Βασίλης Λυπηρίδης, Γιώργος Δοξάκης, Χάρης Παπαγεωργίου, οι οποίοι απάντησαν και σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων, ξετυλίγοντας το κουβάρι των αναμνήσεων, και ο Γιάννης Πέγκος, ο οποίος επιμελήθηκε τη δημιουργία του λευκώματος.

Το «παρών» έδωσαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Μισούνοφ και ο Δημήτρης Μπουσβάρος, μέλη της «χρυσής» ομάδας του Άρη, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης.

Το λεύκωμα θα διατίθεται από αύριο Δευτέρα (09/05), από την ARIS BC Boutique“The Legend Store”, στα ωράρια λειτουργίας της (12:00 – 20:00)”.

lefkoma5(1) lefkoma7 lefkoma9 lefkoma3 lefkoma8 lefkoma4(1)

To Top