ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μέρος του προγράμματος ο Σαβέριο, θεραπεία ο Φεράρι

Χαμόγελα για τον Άκη Μάντζιο στην προπόνηση της Τρίτης που είδε τον Ζαν Ζουλ Εμβοντό να ανεβάζει ρυθμούς και να προπονείται κανονικά για μια ακόμη μέρα, τον Κίκε Σαβέριο να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και τον Φεράρι να ξεκινά πρόγραμμα θεραπείας ώστε την Πέμπτη να γίνει η επαναξιολόγησή του για το αν θα είναι διαθέσιμος στο παιχνίδι απέναντι στο Βόλο.

Η ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ αναφέρει:

Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα, στο οποίο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποκατάσταση, ασκήσεις κινητικότητας, ασκήσεις δύναμης κορμού και passing game για το πρώτο, ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και τελειώματα φάσεων για το δεύτερο γκρουπ).

Ο Κίκε Σαβέριο συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ ο Φράνκο Φεράρι ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας (την Πέμπτη θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του).

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο») ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο Ν.Π.Σ. (11/11, 20:00), στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

To Top