ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέσα και οι Μπεναλουάν, Ματίγια – Αύριο η αποστολή για το ματς με ΑΕΛ

Γιοάν Μπεναλουάν και Χαβιέ Ματίγια ακολούθησαν κανονικά το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης – ο Ισπανός έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της- και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι παρόντες στην αποστολή του Άρη ενόψει ΑΕΛ, που θα ανακοινωθεί αύριο.

Έτσι ο Άκης Μάντζιος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για να σχηματίσει την 20άδα που θα οδηγήσει την ομάδα σε ακόμα μία νίκη.

Αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ Άρης: «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Τρίτης με την Α.Ε.Λ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (26/01, 19:30), στο πλαίσιο της 19ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά (ενεργοποίηση, ασκήσεις ιδιοδεκτικότητας, παιχνίδι κατοχής μπάλας και επιθετική ανάπτυξη) με τον Γιοάν Μπεναλουάν να συμμετέχει στο πρόγραμμα και τον Χαβιέ Ματίγια να ακολουθεί το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Αύριο, Δευτέρα, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με τη θεσσαλική ομάδα».

To Top