ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέσα Μπράμπετς και Κουέστα, εκτός Ρόουζ και Τζούρασεκ για Νίκη Βόλου

Η προετοιμασία του Άρη για το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με την Νίκη Βόλου στο Χαριλάου ολοκληρώθηκε. Σε αυτήν δεν βρίσκονται οι Ζαν Ζουλς, Τζούρασεκ, Ρόουζ, Πάρντο, Ρουπ, Μενέντες, Ματαρίτα, Κάρλσον, Χριστοδουλόπουλος και Κυριαζής. Αντίθετα κανονικά το παρών δίνουν οι Κουέστα και Μπράμπετς.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τη Νίκη Βόλου (24/01), στο πλαίσιο της φάσης των «8» του «Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson» (1η Αγωνιστική) της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (18:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Fran Velez, Darida, Verstraete, Manu Garcia, Doukoure, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Jean Jules Mvondo (τραυματίας), Durasek (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από ίωση), Rose (για λόγους αποφόρτισης), Pardo, Rupp, Menendez, Matarrita, Moberg Karlsson, Χριστοδουλόπουλος, Δεληζήσης, Κυριαζής.

To Top