ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέσα Ντιγκινί, Μαρτίνες, έξω ο Κολάσο για το ματς με τον Παναιτωλικό

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό ματς με τον Παναιτωλικό, με τον Σάββα Παντελίδη να ανακοινώνει τους 18 ποδοσφαιριστές της «κιτρινόμαυρης» αποστολής.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Σε αυτούς δεν βρίσκεται φυσικά ο τραυματίας Διαμαντόπουλος, όμως οι Ντιγκινί και Μαρτίνες συμπεριλαμβάνονται κανονικά στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού. Παράλληλα, εκτός αποστολής έμεινε ο Κολάσο.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης: «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης (15/12, 19:00), στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης μας), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Bruno Gama, Fran Velez, Diguiny, Martinez, Basha, Younes, Matilla, Mavraj, Menendez, Σιώπης, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Ναζλίδης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης».

To Top