Μέσα ο Γιάκομπ, ερωτηματικό ο Καστίγιο

Ο Βικτοράς Γιάκομπ θα είναι εκτός απροόπτου ο επιθετικός με τον οποίο θα ξεκινήσει ο Σάκης Τσιώλης στο σημερινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος είχε μια καλή βδομάδα προπονήσεων, δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του και λογικά θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα. Ερωτηματικό υπάρχει ακόμα για τον Νέρι Καστίγιο.

Ο Ρουμάνος φορ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης του Άρη. Αυτό έχει στο μυαλό του ο Σάκης Τσιώλης, αφήνοντας στην άκρη τις όχι και τόσο ορθολογικές επιλογές των Κασναφέρη και Φατί που χρησιμοποίησε την περασμένη βδομάδα στο Παγκρήτιο με τον Εργοτέλη. Ο Γιάκομπ έδειξε και στο φιλικό με τους “μικρούς” που είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, σκόραρε και ο Τσιώλης φαίνεται πως έχει πειστεί να τον ξεκινήσει.

Ερωτηματικό υπάρχει για την συμμετοχή στο αρχικό σχήμα του Νέρι Καστίγιο, ο οποίος εξέτισε την ποινή τιμωρίας του από την αποβολή του στον αγώνα με τη Ξάνθη, είναι παίκτης που παραδοσιακά παίζει καλά σε ντέρμπι, όμως προς το παρόν δεν έχει αποφασίσει ο Τσιώλης αν θα τον ξεκινήσει ή όχι. Συν τοις άλλοις ο Καστίγιο έχασε προπονήσεις λόγω ισχιαλγίας την περασμένη βδομάδα, όμως ήταν πολύ καλός (και αυτός) στο φιλικό με την Κ-20. Λίγες ώρες έμειναν για να γίνει γνωστή η 11αδα του ντέρμπι, αν και στο μυαλό του τεχνικού του Άρη υπάρχει ήδη η σύνθεση και η διάταξη…

To Top