ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μέσα ο Τζένκινς, θεραπεία για τον Μαρμπλ

Ο Ντέβιν Μαρμπλ έμεινε εκτός προπόνησης και ξεκίνησε ήδη αποθεραπεία για να ξεπεράσει το διάστρεμμα που υπέστη χθες. Αντιθέτως σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκε ο Μάικλ Τζένκινς.

Η ΚΑΕ δεν ενημέρωσε για τον ακριβή χρόνο επιστροφής του Μαρμπλ στο ομαδικό πρόγραμμα, αλλά είναι δύσκολο να προλάβει να παίξει με τον Απόλλωνα και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τα δύο επόμενα φιλικά παιχνίδια του Άρη.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της ΚΑΕ “με δύο προπονήσεις, στο «Nick Galis Hall», συνεχίστηκε σήμερα Τρίτη (6/9) η προετοιμασία του Άρη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Απών από τις προπονήσεις ήταν ο Devyn Marble. Ο Αμερικανός φόργουορντ ξεκίνησε θεραπεία μετά το διάστρεμμα που υπέστη στην προπόνηση της Δευτέρας (5/9) και δεν ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας.

Στον αντίποδα, ο Michael Jenkins πήρε μέρος κανονικά και στις δύο προπονήσεις, ξεπερνώντας το πρόβλημα που αντιμετώπισε στον προσαγωγό. Ο Αμερικανός γκαρντ δέχτηκε τις ευχές των συμπαικτών του για τα σημερινά γενέθλιά του («έκλεισε» τα 30). Όλοι οι υπόλοιποι καλαθοσφαιριστές ήταν στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη”.

To Top